Välkomna

Välkomna

Hej och välkommen till vår blogg här på Cross Connect.

Vår resa startade redan under studietiden på Chalmers Tekniska Högskola för många år sedan, där vi tre grundare av Cross Connect träffades. Sedan dess har vi ständigt utökat våra kunskaper och kompetenser, det är så vi har kommit att bli bland de främsta inom våra områden och gör att vi kan erbjuda er som kunder den gedigna spetskompetensen i världsklass. 

Då vi själva gjort den långa resan till där vi står idag har vi god insyn i hur företag på bästa sätt kan växa och utvecklas och det ger oss en lyhördhet i möten med våra samarbetspartner och kunder. Den digitala utvecklingen rör ständigt på sig så det gäller att hänga med i svängarna, både för oss och för er. 

Därför har vi satsat på att bredda vårt arbetslag med studenter som gör sina ex-jobb och industridoktorander från Chalmers. Dels för att garantera att vi här på Cross Connect alltid har den senaste kunskapen, dels för att vi vill ge studenterna en väg in i den växande arbetsmarknaden som den digitala världen innebär. 

Den digitala världen kan ibland verka ofattbar stor, för oss är det en rolig utmaning och innebär att vi får samarbeta med spännande kunder från alla möjliga olika sammanhang – så funderar ni på om just er organisation eller företag är rätt målgrupp för oss – tveka inte utan hör av er direkt så kan vi hitta en bra lösning. 

I tider som dessa med pandemin har vi så långt det går alla möten online, men självklart kan vi ordna ett fysiskt möte också om det av olika skäl inte passar med ett online möte. Vi bokar gärna en tolk också om så önskas, hör av er till oss så fixar vi det. Det är viktigt för oss att alla ska kunna känna sig varmt välkomna hos oss. Därför är vi ytterst noga med att följa de rådande rekommendationerna och använder den bästa desinfektion mot corona för allas säkerhet. 

I skrivande stund har sköna maj precis börjat, vilket innebär att vi kan ses utomhus på en kaffe om ni önskar diskutera “in real life” vad vi på Cross Connect kan göra för just er. Vi är ett gott gäng med olika kompetenser som tillsammans är experter på digitala tjänster för företag. Framförallt är vi alla eldsjälar när det kommer till IT och service!

Välkomna att höra av er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *