Presentation

Presentation

Goddagen,

Tänkte berätta om oss som grundat Cross Connect idag – är ju alltid trevligt att så att säga få ett ansikte – även om det i detta fallet är textbaserad presentation. Nåväl, jag som skriver nu heter Martin, mina medgrundare är Hamid och Cecile. Sedan har vi även tre konsulter och två studenter.

För mig var det mer eller mindre raka vägen från gymnasiet till Chalmers och sedan direkt ut i arbetslivet, det föll sig rätt naturligt då de flesta i släkten, liksom min far, är ingenjörer och entrepenörer. Tillsammans med min ex-fru har jag två barn som går på mellanstadiet, samt ett yngre barn med särskilda behov och personlig assistent. Ex-frun och jag är vänner och bor i samma område så det hela fungerar bra för oss. Det var faktiskt hennes idé att starta eget företag!

Hon läste på Handels så är grym på det här med företagande och ekonomi, det är tack vare henne som vi fick en så bra och snabb start med Cross Connect, jag är för alltid tacksam över det. Hamid, Cecile och jag är duktiga på våra respektive arbetsområden men var lite vilsna hur vi skulle komma igång som eget företag, det är så mycket man glömmer bort att tänka på i början när allt ska ordnas, alltifrån F-skattesedel till att fixa rörligt elavtal till att köpa in kontorsmöbler. 

Hamid flyttade hit till Göteborg från Stockholm mitt under studietiden, bytte från KTH till Chalmers – och vi fann varandra direkt. Ett tag delade vi till och med lägenhet i studentområdet Johanneberg, det var tider det! Numer bor han med sin pojkvän och deras två hundar, två äldre labradorer som mest vill sova eller bli klappade. Vovvarna sällskapar oss ofta på kontoret vilket vi alla uppskattar!

Cecile kom hit som utbytesstudent från El Salvador och har sedan dess blivit kvar, vilket vi alla är glada för då hon är kontorets glädjespridare och den som drar ihop till after work. Hon har precis kommit tillbaka från mammaledighet med sin förstfödda, nu är det makens tur att vara hemma med barnet i drygt ett halvår. Hennes man är jurist så det har hänt mer än en gång att vi frågat honom om råd om olika saker rörande företaget.

Ja, som ni hör är vi ett gott gäng med många kunskaper, perspektiv och erfarenheter – precis det som gör oss så duktiga och sammansvetsade!

Ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *