Inreda kontoret

Inreda kontoret

Hej på er! 

Idag är det Cecilie som skriver, kul att “träffa” er alla! Och riktigt kul att vara tillbaks på jobbet igen efter mamma ledigheten fast jag saknar min lilla baby men det är också skönt att vara mer än “bara” mamma. Här är jag Cecilie, den spralliga glada tjejen med tusen idéer. Just nu har jag fastnat totalt i att kolla bilder på olika home styling trender och inspiration… fått massa ideér nu vad jag vill göra både hemma och här på kontoret. Martin frågade om jag kunde komma med lite förslag på hur vi kan göra kontoret mer välkomnande och avslappnat. Han vet att jag är grundlig när jag får en uppgift så here we go, två timmar senare har jag en lång lista.

Vårt kontor har massvis med potential men ser lite opersonligt ut nu om du frågar mig – vilket ju chefen gjorde. Så jag tänker att vi renovera fönster enkelt, tapetserar en fondvägg med varma färger och plockar upp på den varma färgen även i andra detaljer som på tavlor, textilier och sånt. Och så klart ha massor med växter! Haha, det finns ett skämt online om att tjejer inte kan få nog av växter utan att det ska bli en djungel – jag är en av dom tjejerna! Dessutom finns det ju forskning som visar att man mår bättre av att ha växter omkring sig då de gör luften renare och man blir lugnare av dom och av allt det gröna. 

Fått en budget av Martin, annars är jag fri att bestämma hur jag vill! Jag frågade Hamid om han hade nån önskemål men han sa han gillar hur jag brukar inreda mitt hem så litar på att det bli bra även på vår arbetsplats. Vi funderade först på att hyra in en inredningsarkitekt men det blir billigare och roligare om jag gör det själv – det är ju vår arbetsplats så känns bra att vi själva får sätta vår prägel på det. Nu när vi är rätt nyinflyttade på det här kontoret och är i startgroparna av vårt företag är det ett perfekt sätt att sätta prägel på stället – både för oss själva och för kunderna. Tacksam att jag får göra det här sidoprojektet!

Men nu ska jag återgå till mitt vanliga arbete en stund, har precis börjat ett spännande projekt med en ny kund så ska gå igenom allt material nu. Älskar mitt jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *